Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

TIPS

Πλησιάζουμε σε λίγες μέρες την Τσικνοπέμπτη και δεν θα μπορούσαμε να μην σας δώσουμε ένα tipaki για το πως μπορούμε να "μαλακώσουμε" γρήγορα τα κρέατα που αποτελούν τα λεγόμενα "σκληρά" όπως π.χ. το μοσχάρι.Η θαυματουργεί λύση είναι το ακτινίδιο.
Ναι καλά ακούσατε είναι το ακτινίδιο!!!
Μαρινάρωντας το κρέας από το προηγούμενο βράδυ με έναν πολτό από ακτινίδιο και ελαιόλαδο που θα φτιάξουμε στο μπλέντερ μας και αλείφοντας με αυτό το κρέας μας πετυχαίνουμε γρήγορη διάλυση των σκληρών ινών του κρέατος.Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό πραγματικά!!!
Να τονίσουμε επίσης πως δεν αλλάζει η γεύση του κρέατος καθόλου.Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας στην σελίδα μας στο facebook!!!
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου